У неділю, 22 листопада, в Ужгороді чоловік прийшов на виборчу дільницю проголосувати, візит закінчився викликом правоохоронців.

Як повідомили у пресслужбі місцевої поліції, мешканець Ужгорода прийшов на дільницю близько 19:30, щоб проголосувати у другому турі виборів мера. Чоловіка обурило, що в бюлетені потрібно обрати одного з двох кандидатів, і немає варіанту "Проти всіх".

Обурений ужгородець викликав правоохоронців. Поліцію викликав і член ДВК. Врешті-решт, чоловік таки проголосував та пішов. У повідомленні уточнюється, шо дільницю закрили вчасно, о 20:00.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що за результатами екзитполів у другому турі виборів мера Львова, які відбулись у неділю, 22 листопада, зі значним відривом від опонента перемогу здобуває чинний міський голова Андрій Садовий.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", Марцінків заїкнувся про новорічний ярмарок у розпал пандемії

Також, "Знай.uа" писав, що експерт пояснив, чому Краснов переможе Філатова