Стало відомо про те, що на високогір'ї Карпат вже більше тижня тримається морозна температура.

Таким чином, повідомляється, що саме така погода зараз на горі Піп Іван. Що поруч з колишньою обсерваторією Білий Слон.

Спостереження, які проводяться спостерігачами, показують, що вже тиждень на високогір'ї тримається мінусова температура, а також, на вершині лежить невелика кількість снігу.

Станом на ранок, 7:00, погода ясна, і є невелика хмарність. Температура повітря становить близько -3 градусів.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

На вихідних, найімовірніше, в Карпатах знову випаде сніг, а температура повітря опуститься до 9 градусів морозу.

На початку зими погода буде аналогічною погоді кінця осені. Однак невеликі заморозки зміняться морозами вже після 8 грудня.

У цей період в Україну прийдуть морози до -10 градусів. Вони протриматися до середини місяця. Про такий прогноз розповів народний синоптик Леонід Горбань, пише Обозреватель.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.

Як повідомляв портал Знай, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму. Температура повітря буде комфортною, але снігу чекати не варто.

Також портал Знай писав, що кліматологи б'ють на сполох: погода до кінця 2020 в Україні обернеться катастрофою.