В Ужгороді на вулиці 8 Березня, де наразі приводять до ладу територію біля торгівельного центру, перекрили пішохідну зону.

Щоб пройти по цьому відрізку, людям доводиться йти по проїжджій частині. Про це в одній із Facebook-спільнот пише Маряна Куделя.

"Прошу репост та реакцію місцевої влади Поліція Ужгородщини, муніципальна поліція Ужгорода, хто надавав дозвіл про перекриття пішохідної зони на вул. 8 Березня, де зараз проводиться благоустрій торговельного центру, це як мої діти мають йти до гімназії, по проїзжій частині? Чи де мають перейти дорогу, де намальована зебра?

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Прошу термінового втручання... ці фото зроблено вночі. Ще й собака охороняє, вночі не пройдеш навіть по проїзжій частині вулиці, хоча і там машини носяться", - написала обурена жінка.

Нагадаємо, в Івано-Франківську бабуся без ніг змушена переповзати через дорогу, щоб купити продукти. Чоловік повідомив, що їхав на автомобілі по вулиці Бандери і звернув увагу на стареньку, яка повзла по тротуару. Він вибіг з машини, щоб їй допомогти. Виявилося, що у пенсіонерки ампутовані ноги і вона хотіла перетнути проїжджу частину.

Також портал Знай.ua писав, що у Києві кур'єр Glovo епічно влетів у Lexus: "на всі зарплати" До Дня захисника перекрили частину вулиць. Це стало причиною виникнення більш напруженого трафіку на інших вулицях, і спровокувало безліч ДТП.

Також портал Знай.ua писав, що у Шмигаля зібралися повертати обов'язковий техогляд: "тим часом у Харкові..." Міністр інфраструктури Владислав Криклій виступив з пропозицією відновити в Україні обов'язковий техогляд для транспорту.