Невицький замок - одна з безлічі перлин легендарного Закарпаття.

Саме ця давня споруда надихнула українця Сергія Кузнєцова почати працю над кліпом. Готовий відеоролик Сергій опублікував на своєму YouTube-каналі.

Легендарний Невицький замок в обіймах осені, що приковує погляди та зачаровує туристів, Сергій показав з висоти пташиного польоту. Зйомки проводилися за допомогою квадрокоптера.

Раніше у Невицькому замку, що на Закарпатті, вчені виявили вежу донжон. На днях тут закінчилися перші археологічні дослідження. Споруда чекала реставрації роками, оскільки виникали проблемі зі береженням охоронної зони пам`ятки.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Про відкриття першого археологічного дослідження замкового донжону розповіли в Охоронній археологічній службі Інституту археології НАН України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, єгипетська мумія птаха виявилася людським немовлям з вовчою пащею

Як повідомляв портал Знай.ua, єгипетська мумія розкрила вченим секрети стародавньої медицини

Також Знай.ua писав, мумія дитини розкрила археологам таємницю, яка зберігалася тисячоліття