На Закарпатті поліцейські просять допомоги у пошуку лиходія.

Міжгірське відділення поліції розшукує 26-річного Зелди Михайла Михайловича, жителя села Вереця Виноградівського району. Чоловік підозрюється у скоєнні крадіжки.

Про це правоохоронці повідомили у соціальній мережі Фейсбук.

На Закарпатті шукають злодія
На Закарпатті шукають злодія

"У разі отримання будь-якої інформації (контактні дані, Місце проживання) просимо повідомити в особисті повідомлення в соцмережу Фейсбук або за адресою:

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

90000, Закарпатська область смт. Міжгір'я вул. Возз'єднання №1,

або Тел. (03146) 2-10-90, 2-11-07, 0989605835 або " 102»", - йдеться у дописі поліцейських.

Нагадаємо, у Тернополі поліція прикрила роботу борделя. Сутенерша і її 4 підопічних надавали інтимні послуги протягом декількох місяців. Представники відділу по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми отримали інформацію про бордель ще на початку лютого поточного року.

В ході розслідування поліцейські з'ясували, що наданням інтимних послуг займалася мешканка Дніпра. Вона вже понесла покарання за організацію подібного закладу в Запоріжжі. Їй дали умовне покарання. Зараз же вона повернулася до вже знайомого бізнесу.

Цього разу жінка організувала бордель на знімних квартирах. Її підопічні знімали житло і надавали там послуги. Четверо молодих дівчат з Житомирської та Запорізької області.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що у поліції Запоріжжя розповіли про шкуродера, який скалічив собаку: "виколов очі і пішов пити"

Також портал Знай.ua писав, під Києвом подружжя займалося цим у під'їздах і попалося на гарячому- " Бонні і Клайд на мінімалках"

Також портал Знай.ua писав, що у Запоріжжі розшукують 13 - річного підлітка-тиждень бродить містом сам.