Відео з актуальною інформацією щодо ситуації в Ужгороді розмістив на своїй фейсбук-сторінці міський голова Богдан Андріїв.

Актуально:

  • про ситуацію із коронавірусом в Ужгороді
  • кількість ліжок для хворих на COVID-19 у міській лікарні
  • наявні концентратори кисню
  • скільки концентраторів очікуємо ближчим часом
  • позачергову сесію та додаткове фінансування міської клінічної лікарні

Детальні коментарі по ситуації у відео:

"Медикам я кожний раз, коли даю інтерв'ю, дякую, тому що величезне на них навантаження, відповідальність і вони працюють на межі своїх можливостей. Буквально цілодобово працюють", - говорить Богдан Андріїв.

Інтрев'ю також дав головний лікар Ужгородської ЦМКЛ Іван Курах.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"На жаль хворі важкі поступають і нам не хватає кислороду. Ми замовили 56 концентраторів, але їх не так легко отримати", - говорить лікар.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що медик назвав найнебезпечніші місця з коронавірусом: це важливо запам'ятати. Українці найчастіше заражаються коронавірусною інфекцією в місцях масового скупчення людей. При цьому підчепити новий вірус на вулиці практично неможливо.

Також портал Знай.uа писав, що харківських медиків обвели навколо пальця, коронавірусних грошей кіт наплакав: "Ризикуємо життям за спасибі" Харківським медикам виплатили менше половини належних доплат за боротьбу з коронавірусом.

Також портал Знай.uа писав, що на Закарпатті копи влаштували облаву в транспорті, "голим" - штраф. Поліція регулярно перевіряє транспорт на дотримання карантинних заходів.