Небезпечну знахідку виявили у с. Ратівці Ужгородського району.

На Закарпатті виявили вибухівку, фото zk.dsns.gov.ua
На Закарпатті виявили вибухівку, фото zk.dsns.gov.ua

В ДСНС Закарпаття розповідають, що 27 жовтня об 11:45 до Служби порятунку надійшло повідомлення про виявлення чергового вибухонебезпечного предмета.

Господар збирався поставити огорожу навколо своєї ділянки й під час викопування ямок під стовпчики натрапив на боєприпас. Чоловік не став його чіпати й одразу ж зателефонував за номером 101.

За викликом на місце події направили фахівців групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення. Вони вилучили з землі металевий предмет та ідентифікували його як мінометну міну калібром 82 мм часів Другої світової війни. Міну транспортували на військовий полігон у с. Оріховиця, де й знищили.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що українці були за крок від спалення живцем: супермаркет охопило димом. На вулиці Сталінграда, 27 в Оболонському районі столиці України сталася пожежа в одному з супермаркетів "Сільпо".

Також портал Знай.uа писав, що у Львові в будинок до двох немовлят пробрався невидимий монстр - бідні янголята. Займання виникло а шостому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Унаслідок пожежі були постраждалі - двоє немовлят 2020 року народження, які отруїлися продуктами горіння.

Також портал Знай.uа писав, що з річок Закарпаття виловлюють сміття замість риби, затори на 5 метрів: "Це Індія?" Впродовж двох останніх місяців на Закарпатті розчищають сміттєві затори, що утворилися на річках Боржава і Латориця.