19 жовтня на Рівненщині загинула молода жінка та її ненароджена дитина. Ще три людини - в лікарні у важкому стані. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Жахлива ДТП сталося недалеко від села Корнин, на трасі Київ-Чоп. Автомобіль, в якому була загибла, зіткнувся із зустрічним автомобілем, що призвело до таких трагічних наслідків.

За інформацією поліцейських, які працювали на місці аварії, саме мінівен з вагітною жінкою вискочив на зустрічну смугу. 25-річна жінка була на дев'ятому місяці вагітності, і її чоловік, який був за кермом, поспішав якнайшвидше відвезти дружину в пологовий будинок. Щоб обігнати автомобілі, які рухалися попереду, виїхав на зустрічну смугу.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Його машина лоб в лоб зіткнулася з іншим легковим автомобілем, який їхав по зустрічній смузі. За моторошними фото після аварії взагалі важко уявити, що там хтось зумів вижити.

Вагітна жінка і її ненароджена дитина загинули на місці. Її чоловіка, а також водія і пасажира зустрічної машини відвезли в лікарню. Всі троє вижили, але в дуже важкому стані.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, слідчим слідчого управління розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження поліцейські встановлюватимуть всі обставини смертельної ДТП.

Нагадаємо, що п'яна киянка на Лисій гумі потрапила в аварію - в салоні ридала перелякана дитина

Як повідомляв портал Знай.ua у Харкові подруга Зайцевої "скупалася" в річці: "Кішка винна"

Також портал Знай.ua писав, що у річницю загибелі Поплавської сестра актриси розлютилася на "Дизель-шоу": "Розважальний атракціон"