На Закарпатті рятувальник романтично зробив своїй коханій пропозицію. Про подробиці зворушливого вчинку розповідає прес-служба Управління ДСНС України в Закарпатській області в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що рятувальник Владислав Севч вирішив оригінально зробити своїй коханій пропозицію руки і серця – хлопець покликав свою дівчину в її День народження до ратуші в Мукачеві, а сам приїхав до неї на пожежній машині і в службовій екіпіровці. Він вручив дівчині 101 троянду і з кільцем в руках зізнався в коханні.

" Хто сказав, що мужні і сильні рятувальники 👨 🚒 не можуть бути романтичними😍? Вони найкращі у всьому – навіть заміж 💍 вони звуть по-особливому! Дівчині нічого не залишалося, як відповісти " так!"💏",- йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Закарпаття заполонили горді білі птахи-неможливо не закохатися.

Як повідомляв портал Знай.иа, тернопільські військові обмінялися кільцями на плацу, скажена романтика.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі чоловік купив дорогий букет, але прийшовши додому виявив, що той зібраний зі сміття.