Користувач мережу Фейсбук Vasëk Markulchak повідомив, що на Закарпатті у смт Ясіня Рахівського району випав перший сніг.

"Перший Прийшов.
Зі Святом Покрови Вас Дорогі Мої!!!", - підписав Василь світлини.

перший сніг, фото з фейчбук

перший сніг, фото з фейчбук

перший сніг, фото з фейчбук

У коментарях інформують, що температура повітря становить -1 градус Цельсія.

Популярні новини зараз
Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, що Закарпатський метеорологічний центр повідомляв про погоду на 14 жовтня - буде хмарно, вночі переважно значний, в окремих пунктах сильний дощ, подекуди у горах та на високогір'ї з переходом у мокрий сніг та сніг, вдень часом дощ, місцями значний. На високогір'ї налипання мокрого снігу, туман.

Вітер південний 9-14, подекуди пориви 15-20, на високогір'ї 25-30 м/с. Температура повітря вночі 3-8°, вдень 6-11° тепла, на високогір'ї вночі 0-2° морозу, вдень 1-3° тепла.

14 жовтня відзначається свято Покрови Пресвятої Богородиці. Цього дня наші пращури вперше зустрічали зиму. На Покрову особливу увагу приділяли вітру: якщо цього дня вітер зі сходу чи півночі – зима буде холодною; з півдня – теплою; із заходу - до сніжної зими; а якщо вітер мінливий, то й зима буде перепадистою.

Раніше портал Знай.uа писав про ворожіння і змови на Покров Пресвятої Богородиці

Як повідомляв портал Знай.uа, на Тернопільщині блискавка спалила будинок - селяни боролися з вогнем, а пожежники застрягли в болоті

Також портал Знай.uа писав про привітання із Покровою Пресвятої Богородиці у прозі