У мережі з'явилось кумедне відео "Про закарпатських депутатів і їх нову партію". Відповідне відео, з порцією гумору з'явилось в мережі Фейсбук. Автор відео Михайло Василинець.

Йдеться про передвиборні обіцянки народних обранців нібито нової партії, яку автор із гумором називає "Брехачі Закарпаття".

#ШАНОВНІВИБОРЦІ!!!

Geplaatst door Михайло Василинець op Vrijdag 9 oktober 2020

"Політична сила "Брехачів закарпаття" ідуть на вибори, щоби перемогти. Девіз нашої партії "Ми крадимо, а й бо другим даємо". Другі партії так не роблять. Вони лиш для себе. У них дивіз "За ваші баблоси, ми рішаємо вопроси".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Першим кроком після нашої перемоги, що до 1 листопада 2020 року карантін вводити не будемо. І це точно ми зробимо, а далі, як Бог дасть.

Друге - покласти асфальт на кожну вулочку закарпатського села і города. На кожну польову вуличку покласти. Вобщем, покласти на всьо.", - йдеться у промові.

Раніше портал Знай.uа писав про місцеві вибори-2020: у ЦВК пояснили, чи можна проголосувати з паспортом в "Дія" і назвали важливу умову. Українцям пояснили, чи можна віддати голос на місцевих виборах-2020 з паспортом в "Дія"

Також портал Знай.uа писав про місцеві вибори-2020: як не "профукати" свій вибір, інструкція з голосування. Стало відомо, як правильно проголосувати на місцевих виборах.

Також портал Знай.uа писав, що голова Вінницької ОДА уник кримінального переслідування підставивши ділових партнерів по тіньовим схемам. 8 жовтня, у Вінниці співробітниками Служби Безпеки України була проведена спецоперація у ході якої затримали керівника служби автомобільних доріг у Вінницькій області Ігоря Алєксєєва.