У центрі Мукачева перехожі стали мимовільними свідками "перфомансу": поблизу місцевого драматичного театру і Ратуші чоловік вирішив прогулятися в костюмі Адама.

Відповідні фото опублікували в Telegram-каналі"Безпечне місто Мукачево".

Користувачі закликають правоохоронців відреагувати на те, що трапилося.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Схожа історія сталася в Ужгороді: на одній із центральних вулиць, перехожі помітили чоловіка, який прогулювався вулицями без одягу. Абсолютно оголеного мешканця міста сфотографували свідки його «променаду», які оприлюднили знімки у телеграм-каналі «Безпечне місто Ужгород».

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що в центрі Львова на площі чоловік на очах у дітей і перехожих помив свій статевий орган у фонтані. Чоловіка не збентежило, що поруч ходять перехожі.

Додамо, що дивні персонажі на міських вулицях перестали бути рідкістю. Зокрема 6 серпня по урядовому кварталу столиці розгулював абсолютно оголений чоловік. Перехожі намагалися робити вигляд, що нічого надзвичайного не відбувається.
Наступного дня його бачили вже на іншій вулиці, проте у тому ж "костюмі".

Також портал "Знай.ua" писав, що У Тернополі сторож садочка проткнув ножем виховательку і вийшов сухим з води: "хворий"

Також портал " Знай.ua " писав, що У Чернівцях психічно хворих залишили голодними на голих ліжках-рятують усім світом.