На Міжгірщині зафіксували факт незаконної порубки лісу поліцейські. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Вчора ввечері, близько 20.00 години, працівники групи реагування патрульної поліції у межах села Сойми Міжгірського району зупинили вантажівку, яка перевозила зрубаний ліс.

Під час перевірки документів водій, який керував вантажівкою «Зил», 36-річний місцевий мешканець не міг пояснити походження лісу. Жодних документів на рубку чи транспортування сироростучої деревини породи Ялина чоловік не надав.

Як з’ясували правоохоронці, чоловік зрубав ялину самовільно в урочищі «Банний», між населеними пунктами Сойми-Майдан Міжгірського району.

На місце події для документування правопорушення патрульні поліцейські викликали слідчо-оперативну групу. Автомобіль з деревиною затримали на спецмайданчик районного відділку поліції. Техніку, за допомогою якої чоловік спилював дерева, також вилучено.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

За вказаним фактом у поліції розпочали слідство. Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 246 (Незаконна порубка лісу) Кримінального кодексу України.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що на Прикарпатті розгорілася "війна" за заповідні землі: "Вони знищують ліс"

Також портал Знай.uа писав, що на Закарпатті три села повстали проти неконтрольованої вирубки лісу: "А потім повінь!"

Також портал Знай.uа писав, що під Харковом браконьєри жорстоко вбили лося - залишилася тільки шкура.