У Мукачеві вже втретє духовенство та військові зіграли товариський футбольний матч. Гра відбулася на території нового військового містечка №13, у мікрорайоні "Паланок" між духовенством Мукачівської греко-католицької єпархії та воїнами 128-ої окремої гірсько-штурмової бригади ЗСУ. Про це йдеться у сюжеті М-студіо.

Зустріч почали із спільної молитви та благословення.

Ідея такого спільного товариського матчу виникла у військового капелана 128 окремої гірсько-штурмової бригади Збройних Сил України.

"Це все носить товариський характер, тому що я розумію, що я як військовий капелан мушу не тільки їм щось духовне давати слово-поживу, але й можу показати іншу сторону. Що ми вміємо не тільки виконувати богослужби, а й фізичні вправи, спорт так само відіграє важливу роль. Ми теж люди і граємо у футбол", - говорить військовий священник.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У першому матчі перемогу здобула команда військових, друга гра була за духовенством, а у третій зустрічі знову переможцями стали воїни 128-ої окремої гірсько-штурмової бригади.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що найдавніша церква Гуцульщини святкує ювілей, тут молилися наші предки: "420 років з Богом"

Також портал Знай.uа писав, що на Львівщині китайський вірус повісив замок на Унівську лавру, монахи потрапили на самоізоляцію: "Храм перетворився на лікарню"

Також портал Знай.uа писав, що "Динамо" Київ розпрощалося з найкращим українським форвардом: відбулася розмова з Суркісом і Луческу.