Угорщина передала лікарням Закарпаття 50 апаратів ШВЛ і медичне обладнання, вартістю понад три мільйони євро. Про це повідомляє кореспондентка Суспільного.

50 апаратів штучної вентиляції легень, чотири тисячі пар рукавичок, чотири тисячі костюмів отримає Закарпаття. Захід тривав на площі Народній в Ужгороді.

фото suspilne.media

фото suspilne.media

Приїхали міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба та його угорський колега Петер Сійярто. На сайті МЗС про зустріч повідомили, що глави зовнішньополітичних відомств візьмуть участь у церемонії передачі Закарпатській області угорської гуманітарної допомоги, обговорять реалізацію домовленостей з широкого спектру українсько-угорських відносин, зокрема поглиблення економічного співробітництва, розвиток прикордонної інфраструктури та забезпечення прав національних меншин.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що медсестра добростанівської амбулаторії, що в Яворівському районі Львівської області, вдруге інфікувалася коронавірусом.

Перший раз позитивний ПЛР-тест жінка отримала 18 травня, хвороба протікала в легкій формі, тому вона була вдома на самоізоляції. Вдруге перебіг хвороби для медсестри став значно складнішим: висока температура, кашель.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Львові трирічну крихітку з коронавірусом підключили до ШВЛ - медики борються за життя дитини.

Також портал Знай.uа писав, що маски не захищають, а знищують — крик про допомогу українки не дасть заснути вночі.

Також портал Знай.uа писав, що харківські лікарні виявилися не готові до пандемії, медики розкрили сумну правду: "Ні ліків, ні персоналу"