В обласному центрі Закарпаття, біля Боздоського парку, 20 вересня близько 19.40, з невідомих причин на ходу загорівся трицикл.

Про загоряння повідомили в соціальній мережі свідки події. Відео пожежі у своєму Telegram-каналі опублікував журналіст Віталій Глаголєвий.

Від вогню частково постраждав припаркований поруч Mitsubishi Outlander, який, зрештою, вдалося врятувати, піднявши на безпечну відстань від епіцентру пожежі.

Офіційна інформація про причини та обставини ДТП поки відсутня.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Раніше портал Знай.ua писав про те, що лівий берег Києва тоне в отруйному диму, рятувальники терміново звернулися до українців. На вулиці Ревуцького сталася пожежа, з якою рятувальники довго не могли впоратися. Через це більшу частину лівого берега в Києві затягнуло їдким димом. Смог видніється на Позняках, Харківській, Осокорках і навіть у Бортничах.

Також портал Знай.ua писав, що на Хмельниччині у вогні загинув 8-місячний янголятко, село ридає: "Де була мама?" Батьки, закривши дітей вдома, пішли у справах. На момент загоряння в будинку перебували троє малолітніх дітей. Першими на порятунок дітей кинулися сусіди, їм вдалося відкрити двері і вивести дівчаток 2-х і 4-х років на свіже повітря. На жаль 8-місячне немовля врятувати не вдалося.

Також портал Знай.ua писав, що під Хмельницьким чоловік перетворив на попіл будинок екс-дружини - "Всередині були дочка і внучка" Чоловік з метою помсти скоїв умисний підпал приміщення, яке належало його екс-дружині. Він прийшов в її будинок з сірниками і рідиною для розпалювання вогнища.