Протягом 18-19 вересня, внаслідок надходження арктичної повітряної маси з півночі, в Закарпатській області очікується ускладнення погодних умов. Зниження температури повітря вночі до 3-8° тепла, вдень 15-20°, на високогір’ї 7-12° тепла.

Вночі 18 вересня похолодання супроводжуватиметься поривами північного вітру 15-20 м/с. 20-22 вересня утримуватиметься прохолодна погода. 23-25 вересня поступове підвищення температури повітря.

Такиож 18 вересня на більшій частині території Закарпатської області збережеться висока (4-й клас) пожежна небезпека.

18 вересня по Закарпатській області - мінлива хмарність, вночі місцями короткочасний дощ, вдень без істотних опадів. Вночі та вранці подекуди туман. Вітер північний 5-10, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 5-10°, вдень 16-21° тепла, в горах подекуди вночі до 3° тепла, вдень 8-11° тепла.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер північний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 8-10°, вдень 18-20° тепла.

18 вересня вшановується пам’ять преподобного Афанасія Брестського. Погоду цього дня наші пращури визначали за горобиною: якщо в лісі її багато – осінь буде дощовою, а мало – сухою. Якщо листя на горобині пожовкло рано, осінь та зима буде ранньою і холодною.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше портал Знай.uа писав про те, що на Львівщину сунуть заморозки.

Також портал Знай.uа писав, що на Буковину насуваються заморозки, готуйте шапки і пуховики.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві очманіла стихія накоїла бід - машини на друзки, дахи на асфальті