Ужгородський лікар-акушер-гінеколог Олександр Язиков та клініка «Астрамед» проводять 4 безкоштовні операції та консультації щомісяця. Про це повідомив сам лікар на своїй сторінці у Фейсбук.

Безкоштовна консультація та операція щотижня! ⠀ Ми з колективом клініки «Астрамед» вирішили безкоштовно допомогти кожній, хто потребує хірургічного лікування гінекологічних проблем. ⠀ Детальніше дивіться у відео нижче⬇️ ⠀ 📍 «Астрамед», вул. Капушанська, 21 📧clinic.astramed@gmail.com

Geplaatst door Лікар Олександр Язиков op Dinsdag 7 juli 2020

Безкоштовний прийом лікар проводить кожного понеділка. Олександр Язиков почав проводити операції та консультації з 7 липня. І вже за липень було проведені оперативні втручання з видалення:

  • фіброміоми;
  • матки (2 операції);
  • кісти яєчника.

За серпень лікар провів 4 безкоштовні операції з видалення матки, у всіх випадках причина одна – міома великих розмірів (понад 12 тижнів вагітності). Ця патологія, за сучасними даними, становить до 40% гінекологічних захворювань. А безсимптомний характер мають понад 75% міом. Всі пацієнтки потребували якомога швидшого хірургічного лікування, адже захворювання могли призвести до поганих наслідків.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток
Показати ще

Кожній дівчині та жінці лікар радить замислитись над вищевказаними показниками і не відкладати візити до лікаря!

Ужгородці щиро вдячні Олександру Язикову за допомогу у скрутний час, адже для багатьох жінок з’явилася можливість зробити операцію і далі жити повноцінним життям. Це лікар, який працює для жінок та дійсно любить свою роботу, він приклад, якому потрібно слідувати.

Нагадаємо, що львів'янка втратила дитину через коронавірус - медики рятують життя жінки, яка мріяла про материнство.

Як повідомляв портал Знай.uа, маленьку доньку харків'янки скалічили під час пологів, травма на все життя: "Не буде ходити і говорити"

Також портал Знай.uа писав, що медики показали, як виглядають легені пацієнта з COVID-19 - дихати нічим.