В Закарпатті добровільно передчасно пішла з життя добре відома людина-колишній заступник голови Іршавської райдержадміністрації Іван Мошкола. Про це повідомляє UA-reporter.

Вчора, 16 вересня, 60-річного чоловіка знайшли родичі повішеним на території свого будинку в Іршаві.

На посаді заступника голови Іршавської райдержадміністрації Іван Мошкола працював у 2000-2005 роках.

Після цього працював директором Іршавського заводу продтоварів, начальником управління агропромислового розвитку Іршавської райдержадміністрації та заступником голови Іршавської райдержадміністрації.

Вийшов на пенсію два тижні тому.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, в середу, 16 вересня, в Харкові прощалися з керівником медичного центру, відомим педіатром Олегом Басілайшвілі, який, за однією з версій, наклав на себе руки, вистрибнувши з вікна. Олег Басілайшвілі помер 14 вересня.

Загиблого в крові на асфальті знайшли перехожі, вони відразу ж подзвонили в поліцію. Вікно, з якого він випав, за твердженням очевидців, було в крові. Лікар складно переніс COVID - 19 і лише недавно виписався з медустанови.

Раніше портал Знай.ua писав про те, що на 102-му році життя помер найстаріший професор України Максим Дудченко: працював до останнього дня

Також портал Знай.ua писав, що покійного сина Віктора Павлика немає з нами вже 40 днів, мати не стримує сліз: "Я в порожнечі...."

Також портал Знай.ua писав, що переповнений шкільний автобус на швидкості врізався в потяг: водій загинув на місці, десятки постраждалих