23 вересня на Закарпатті запланована зустріч глав дипломатичних відомств України та Угорщини - Дмитра Кулеби та Петера Сійярто.

У МЗС України кажуть, що на Закарпатті буде обговорено реалізацію вже раніше досягнутих домовленостей між Україною та Угорщиною щодо реалізації спільних проектів.

Мова буде йти, скоріше за все, і про будівництво автобану, розбудову прикордонної структури.

Однак, угорці підніматимуть і неприємну тему, пише PZ.

Україна не пустила на Закарпаття державного секретаря Угорщини з питань національної політики Арпада Потапі через введену з 27 серпня заборону в’їзду іноземців до нашої країни. Зазначається, що Арпад Потапі планував відвідати церемонію відкриття школи №10 в Ужгороді, що відбулася 3 вересня.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Українські прикордонники пояснили своє рішення тим, що наразі уряд видав розпорядження про заборону в'їзду іноземцям на територію України через коронавірус. Але це пояснення абсурдне, бо чиновник такого рангу має дипломатичний статус.

Саме через це Дмитро Кулеба тактовно натякнув, що і в Україні, і в Угорщині діють обмеження на в'їзд іноземців, тому на запланованій зустрічі на Закарпатті будуть підніматися і ці питання, щоб більше не було непорозумінь.

Нагадаємо, що Кличко проходить по 28 кримінальних справах, у низці яких є підозрюваним, - блогер.

Як повідомляв портал Знай.uа, Партія Медведчука заявила, що влада зриває перемир'я на Донбасі.

Також портал Знай.uа писав, що на Закарпатті масово помирають породіллі, лікарі зважилися на відчайдушний крок.