Колишній очільник Ужгорода Сергій Ратушняк, знаменитий своїми неоднозначними скандальними висловлюваннями, знову йтиме на вибори.

Про своє рішення екс-мер обласного центру повідомив на своїй сторінці у фейсбук.

"Йдемо на вибори на посаду Ужгородського міського голови. Самовисуванцем", - лаконічно прокоментував своє рішення Сергій Ратушняк.

Інформація з Ліга Досье. Сергій Ратушняк народився в Ужгороді.

1994-1998 рр. - міський голова Ужгорода, голова Ужгородської міськради.

У 1998 р переобраний на посаду мера Ужгорода.

З 2006-го по 2010 р - міський голова Ужгорода.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У 2010 році балотувався на пост президента, однак набрав лише 0,12% голосів.

На місцевих виборах 2015 року брав участь в якості самовисуванця у виборах голови міста Ужгород, в першому турі яких отримав друге місце і 13,84%. У другому турі поступився представнику партії Відродження Богдану Андрєєву, посівши друге місце з результатом 30,94% голосів.

Раніше портал Знай.uа повідомляв - вибори мера Києва: кияни показали свого фаворита, шансі Кличка тануть на очах. За результатами вересневого соціологічного дослідження, проведеного Центром суспільного розвитку "ІНТЕР-АКЦІЯ", експерти вже пророкують фіналістів перегонів на посаду міського голови: це Віталій Кличко та відомий громадський діяч Андрій Пальчевський.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кернес пообіцяв харків'янам "рай "у під'їздах перед виборами: "Побілимо, пофарбуємо". У Харкові до кінця року збираються відремонтувати до 2,5 тисяч під'їздів і 3 тисячі вхідних груп.

Також портал Знай.uа писав, що прориву немає, саміту Зеленського і Путіна не буде: про що Єрмак (не)домовився в Берліні.