9 вересня, до поліції надійшло повідомлення про хуліганські дії чоловіка на одній з вулиць обласного центру. Про це поінформували у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

За викликом оперативно прибув екіпаж патрульної поліції, які попередньо з’ясували, що 34-річний ужгородець, перебуваючи на вулиці Заньковецької почав безпідставно стрибати на автомобілі, що рухалися дорогою.

У результаті – механічних пошкоджень зазнали сім транспортних засобів. Прибувши за викликом, патрульні спробували самостійно вгамувати хулігана, проте чоловік на зауваження відреагував агресивно. Коли на місце події викликали слідчо-оперативну групу, її працівники задокументували факт хуліганських дій.

Медики освідчили порушника та встановили, що він тверезий. Пояснити свої вчинки останній не зміг.

Наразі за даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 296 Кримінального кодексу України, тобто хуліганство. У справі триває досудове розслідування. Встановлюється сума збитків, яких чоловік заподіяв потерпілим.

Ужгородський журналіст Віталій Глаголаопублікував у своєму телеграм-каналі слова однієї з постраждалих від дій хулігана:

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

«Я їхала вулицею і спочатку подумала, що чоловік планує перейти дорогу - я його пропускала, але він із розгону стрибнув на капот мого авто та ногами почав вибивати лобове скло», - розповіла Віра, авто якої постраждало.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Водій Mustang переплутав педалі і протаранив школу, фото з місця ДТП

Також портал «Знай.uа» писав, що У Тернополі спіймали дитину за кермом - взяв покататися і сам злякався

Також портал «Знай.uа» писав, що Мати збитого в Кривому Розі хлопчика розповіла про стан дитини