Через карантинні обмеження ужгородці та гості міста не зможуть відсвяткувати День Ужгорода у традиційному форматі.

Про це повідомляє пресслужба Ужгородської міської ради.

"Незабаром виповниться 1127 років із часу першої писемної згадки про Ужгород. Однак через карантинні обмеження, пов'язані з пандемію COVID-19, яскраво і масштабно, як завжди – низкою фестивалів та мистецьких заходів, відзначити День народження нашого міста не вдасться.

Плануються лише загальноміське Віче, на якому вшановують найвидатніших людей, що долучилися до розвитку обласного центру Закарпаття – Почесних громадян Ужгорода та лауреатів почесної відзнаки Ужгородської міської ради, а також 3-ій міжнародний театральний фестиваль «Монологи над Ужем».

Але Ужгородська міська рада оголошує вересень місяцем іменин Ужгорода: давайте популяризувати наше місто, всі локальні заходи, зокрема й із застосуванням сучасних технологій, онлайн, присвячувати рідному Ужгороду!

Проведемо разом вересень 2020 року під гаслом «Я люблю Ужгород!»", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, День народження міста Ужгорода відзначають у останню суботу вересня. Міська рада за звичаєм відзначала ужгородців своїми нагородами. Традиційний ярмарок, спортивні турніри, виступи музичних і танцювальних колективів, урочиста хода - так зазвичай містяни святкували День Ужгорода.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що В Ужгороді нічні вандали з балончиками зіпсували білборди політиків перед виборами: "Зеу*бкі"

Також портал «Знай.uа» писав, що Під Ужгородом у сільському дворі знайшли скарб - чекав у землі 90 років

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Також портал «Знай.uа» писав, що Ужгород перетворився на місто лебедів - зустрічають людей цілими сім'ями, милі кадри