Як пише Zak-Insider, в одному з мікрорайонів Ужгорода, а саме біля озера “Кірпічка” люди знайшли шкіру змії, розміром у півтора метра, а світлинами знайденої шкіри поділилися у мережі.

“Це попередження для багаточисленних любителів там …”, – підписав світлину автор.

Нагадаємо, на Львівщині сталася дика НП, хлопчик став жертвою нападу отруйної змії. Про це повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

29 серпня о 19:30 год. до Сколівської ЦРЛ у стані середнього ступеня важкості було госпіталізовано 8-річного мешканця с. Лавочне Сколівського району, якого вкусила змія. Укус було здійснено в ділянку правого гомілкового ступеневого суглоба. Наразі всі обставини події встановлюються.

Будьте уважні в місцях, де можна зустріти плазунів: висока трава, кущі, ліс. Вирушаючи до лісу краще надягати високе, щільне взуття, яке змія не прокусить. У плазунів поганий зір і слух, але своїм тілом вони дуже добре вловлюють коливання землі на відстані 10-15 метрів. Якщо випадково побачили плазуна поруч з собою — не панікуйте, не наближайтеся і не робіть різких рухів, а спокійно відійдіть!

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що На Київщині жінка вмирала під будівлею мерії в калюжі крові, швидка не приїхала - "Везіть самі!"

Також портал «Знай.uа» писав, що У Харкові відкрили готель для щурів і папуг

Також портал «Знай.uа» писав, що Смертельна зараза закрила село під Дніпром на карантин, і це не коронавірус