В поїзді Ужгород-Київ з'явилася воєнізована охорона.

Про охорону пасажирських поїздів у русі силами працівників воєнізованої охорони повідомили в Укрзалізниці.

На першому етапі працівники воєнізованої охорони Укрзалізниці супроводжуватимуть 10 пасажирських поїздів: №29/30 Київ — Ужгород, №10/9 Маріуполь — Київ,№38/37 Київ — Запоріжжя, №49/50 Київ — Трускавець, №63/64 Харків — Київ, №79/80 Дніпро — Київ, №92/91 Львів — Київ, №102/101 Київ — Херсон, №106/105 Одеса — Київ, №136/135 Київ — Покровськ.

Міністр інфраструктури Владислав Криклій повідомив, співробітники воєнізованої охорони забезпечені спецформою та знаками розрізнення. Перед кожним рейсом працівники охорони проходитимуть інструктаж. Планується що на старті проєкту у ньому будуть задіяні до 40 співробітників воєнізованої охорони щоденно.

Також Укрзалізниця продовжить оснащувати вагони поїздів камерами відеофіксації. Станом на зараз, ними вже забезпечена третина вагонів. Це всі швидкісні поїзди, новозбудовані вагони та ті, що пройшли капітально-відновлювальний ремонт.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Про повернення охорони до поїздів заговорили після того, коли в ніч на 31 липня на українку Анастасію Лугову у поїзді напав невідомий чоловік, одягнений лише в труси, який побив жінку, а потім почав до неї приставати на очах у її сина.