Вже завтра о 19:00 на площі Миру у Мукачево відбудеться свято випускників. Тут танцюватимуть вальс 42 пари школярів міста під пісні мукачівської виконавиці Іванни Решко. Це неймовірно гарне дійство приготували випускники практично всіх шкіл Мукачева.

Повідомляє Мукачівська міськрада.

А вже о 20:30 у "Паланку" пройде вже шостий Бал випускників, який щороку організовує міський голова Андрій Балога.

Відбудеться також нагородження випускників. Премії отримають учні, які здобули «золоті» «срібні» медалі.

Також премію отримає і випускник школи №20 ім. О. Духновича Крістіан Шаленик, який набрав 200 балів з історії України. Нагородять і 20 випускників, які отримали найвищі бали за результатами ЗНО.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Це вже традиція, сотні випускників збраються у центрі міста Мукачева аби урочисто відзначити ще один пройдений етап свого життя.

Щороку дівчата змагаються в досконалості випускних образів. Вишукані сукні, більшість з яких шили на замовлення ще за пів року до свята.

У дівчат різноманітні зачіски, яскраві аксесуари та високі підбори. У хлопців елегантні темні костюми відтіняють яскраву гамму дівочих суконь.

Раніше портал «Знай.uа» писав про 1 вересня у школах: як школи працюватимуть під час карантину

Також раніше портал «Знай.uа» писав, що Юний чернівчанин взяв золото на Чемпіонаті України з вільної боротьби - б'є, як Усик

Також портал «Знай.uа» писав, що Немовля-вундеркінд заговорило у 10 тижнів, зворушливо до сліз: "Я люблю тебе, мамо!"