Очільник Закарпаття Петров частував військових та мера Ужгорода Андріїва бограчем.

Голова Закарпатської ОДА Олексій Петров разом з військовими 128 гірсько-штурмової бригади приготував бограч з нагоди Дня Незалежності України та проведення Маршу захисників.

Голова Закарпатської ОДА Олексій Петров разом з військовими 128 гірсько-штурмової бригади

"Яке ж свято без святкової страви?

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На Закарпатті – це традиційно бограч!

Його готували разом із військовими 128 гірсько-штурмової бригади.

Варили у 35 літровому казані, за рецептом місцевих ґазд – багато м’яса, крумплі, фасоля, інші інгредієнти.

За час роботи на Закарпатті вже десятки разів куштував бограч, і щоразу він інший і завжди смачний", – написав на своїй сторінці у мережі Фейсбук Олексій Петров.

Нагадаємо, український гурт 5nizza з його незмінним солістом Сергієм Бабкіним долучився до складу виконавців попурі до Дня Незалежності України, у якому він заспівав одну з найсумніших і найсентиментальніших пісень української естради — "Вона" гурту "Плач Єремії".

Відповідним записом він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що Кошовий з Кварталу 95 заговорив українською, пробирає до мурашок: "Любіть у годину негоди...."

Також портал "Знай.ua" писав, що Марцінків у вишиванці потужно привітав франківчан З Днем Незалежності: "Ми - живі"

Також портал "Знай.ua" писав, що Сотні львів'ян вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні та АТО - віддали життя за Україну