На Закарпатті автобус заповнений бурштином намагався перетнути кордон. Про це розповіли на сторінці "Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон" у соцмережі Facebook.

Повідомляється, що 20 серпня, на пункті пропуску "Тиса" прикордонники зупинили автобус Vanhool з пасажирами, який прямував в Угорщину.

Читайте Знай в Google News!

В ході огляду прикордонники помітили схованку в пружинах над лівим переднім колесом. В результаті вони вирішили обшукати потаємне відділення автобуса. В ході обшуку були виявлені 15 мішків бурштину, який контрабандисти намагалися незаконно вивезти за межі країни.

Бурштин контрабандистів, фото: Facebook Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

В цілому, вага знайденого бурштину досягав близько 111 кілограм.

В даний момент триває огляд бурштину і встановлення його точної ваги.

Бурштин контрабандистів, фото: Facebook Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

За даним фактом на адресу Головного управління Національної поліції в Закарпатській області направлено повідомлення за ознаками вчинення злочину, передбаченого ст.240-1 КК "Порушення правил охорони або використання надр".

15 мішків бурштину у автобусі

❗ У «Тисі» зупинили автобус з пасажирами і 15 мішками бурштину Прикордонники виявили майже 111 кілограмів «сонячного каміння», яке приховано намагалися вивезти до Угорщини. У пасажирському автобусі бурштинові контрабандисти обладнали спеціальну нішу над колесом, куди помістили 15 мішків коштовного каміння різного розміру.

Geplaatst door Державна прикордонна служба України op Donderdag 20 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Закарпатті пропускний пункт потопає у смітті з боку Угорщини

Як повідомляв портал "Знай.uа", українцям заборонили в'їзд до Польщі через Китайський вірус

Також, "Знай.uа" писав, що на кордоні з Угорщиною 110 автобусів застрягли в кілометрових чергах, нерви на межі