На Закарпатті міст, який з'єднує Україну та Угорщину перетворився на суцільне звалище продуктів.

У пресслужбі Закарпатської митниці зазначили, що територія засмічена лише на угорській стороні, за червоною лінією, пише Mukachevo.net .

Раніше , з'явилась інформація,що люди викидають сміття та продукти на виїзді з України до Угорщини. Деякі пояснюють це тим, що угорські прикордонники заборонили перевозити будь-які продукти, тому людям доводиться лишати їх прямо на кордоні.

Але, виникає питання, хіба можна виправдати такі дії відсутністю сміттєвих баків?

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Разом з тим, у Закарпатській митниці розповідають, така ситуація склалась суто на угорській стороні, за червоною лінією. Там раз на добу їздить спеціальне автомобіль, який і прибирає сміття.

Що стосується української сторони, то тут чисто. Що видно на відео, яке було зняте сьогодні:

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На кордоні з Угорщиною 110 автобусів застрягли в кілометрових чергах, нерви на межі - "П'ять машин на годину"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Заражений українець намагався провезти китайський вірус у Словаччину - "Позитивний - це добре"

Також «Знай.uа» писав, що Українці масово рвуться в Європу - кордон заполонили тисячі заробітчан