17 серпня, до поліцейських Мукачева звернувся місцевий мешканець, який повідомив про зникнення свого молодшого брата - 12-річного Яна Бургера.

Поліція встановлює місцезнаходження 12-річного Яна Бургера, який напередодні пішов з дому і не повернувся.

Поліцейські наразі вживають всіх заходів щодо розшуку малолітнього та звертаються до громадян, якщо комусь відоме місцезнаходження дитини, просять повідомити на лінію «102».

Поліцейські з’ясували, що хлопчик ввечері напередодні пішов з дому на велосипеді і не повернувся. Досі його місцезнаходження невідоме.

Наразі поліцейські докладають всіх зусиль аби розшукати дитину і звертаються до всіх кому відома будь-яка інформація про місцеперебування хлопчика із проханням повідомити про це на лінію «102».

Прикмети розшукуваного:

  • зріст близько 150 см,
  • худорлявої тілобудови,
  • волосся темне коротке.

Був одягнений в зелену футболку та сірі шорти.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що На Тернопільщині знайшли виснажену школярку - втекла від батька і тиждень поневірялася по закинутих будинках

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також раніше портал «Знай.uа» писав, що Дівчата, які втекли з реабілітаційного центру під Києвом, знайшлися під Одесою - закортіло на море

Також портал «Знай.uа» писав, що Юлія Подольська отримала безпрецедентну підтримку у своїй боротьбі за сина і справедливість: "Проти бездіяльності Гюндуза Мамедова"