Закарпаттям пронеслися рясні дощі. Наприклад у Виноградові не витримала каналізаційна мережа по вулиці Ардовецькій.

Виноградівці вже повідомляють, що підтопило ще декілька вулиць після сильної зливи. Про це повідомляється на Facebook-сторінці "Виноградів сьогодні".

"Шановні наші депутати хоч перед виборами зробіть щось із цим. Це вулиця сонячна після дощу. І так постійно",- повідомив користувач соцмережею Андрий Гевди.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На опублікованому відео - вулиця Сонячна після зливи. Вона залита водою. Відзначається, що так буває після кожного сильного дощу.

Також, відеоматеріали на своїй сторінці у мережі “Фейсбук” опублікувала Еліса Сідей.

Geplaatst door Еліса Сідей op Zondag 16 augustus 2020

"Негода нагадує нам за старі ,невирішені проблеми міста . Всі ми добре знаємо про відрізок дороги на вул . Ардовецькій , який зустрічає своїм жахіттям всіх , хто заїжджає в центр міста . В суху пору нас зустрічають величезні вибоїни , а після негоди , ще гірше - величезні болота і вода повсюду !",- скаржиться дівчина.

Geplaatst door Еліса Сідей op Zondag 16 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Погода влаштує на Закарпатті ігри на виживання - грози та зсуви

Як повідомляє портал «Знай.uа» Закарпаття корчиться від диявольського потопу - водою змиває села і мости, люди не витримують

Також «Знай.uа» писав, що Закарпаття затопило по другому колу - села і мости пішли під воду, українці в розпачі