Стало відомо про те, що в Мукачеві знайшли малолітніх правопорушників. Знімали порчу і ворожили.

Таким чином, повідомляється, що в Мукачеві виявили дітей, які жебракували в самому центрі міста. Потім знайшли дорослих, які за них відповідають.

Про це повідомили в управлінні праці та соціального захисту населення в Мукачівській міській раді.

Після того, як з'ясувалися їхні особи, стало відомо, що ця група приїхала з Ужгорода. І за словами співробітників навколишніх магазинів, вони вже близько тижня бродили по місту, і пропонували місцевим жителям «зняти порчу» і грошову винагороду або прикрасу.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В управлінні праці та соціального захисту нагадують, що за залучення неповнолітніх до злочинної чи іншої антигромадської діяльності Кримінальним кодексом України (ККУ) передбачена відповідальність. Зокрема, існує стаття 150-1 КК України (Використання малолітньої дитини для заняття жебрацтвом"), санкції якої передбачають для батьків або опікунів дитини позбавленням волі на три роки.

Якщо такі дії вчиняються щодо чужої дитини та за інших кваліфікуючих обставин, то така особа може потрапити за ґрати на 10 років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві нахабна жебрак ткнула ф * К в обличчя пасажирам метро- " Допоможіть на квиток додому"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Львів заполонили безхатченки-просять милостиню і лякають дітей, копам плювати

Також «Знай.иа " писав, що Франківчани дали бездомному гроші на хліб, а він спустив все на горілку і впав у " кому"