Рибалка, котора запам'ятається надовго. Житель Ужгорода побачивши свій улов, був змушений відразу ж звернутися до ДСНС.

Таким чином, повідомляється, що сталося це у вівторок, 1 1 серпня. До рятувальної служби Закарпаття звернувся ужгородець, який під час риболовлі знайшов невідомий предмет. Подія сталася в річці Уж.

Чоловіком був знайдений боєприпас, який схожий на мінометну міну, і він відразу ж зателефонував рятувальникам за номером 101.

За викликом на місце виїхали фахівці групи піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спецпризначення. Вони обстежили дно річки та вилучили звідти одну мінометну міну калібром 82 мм часів Другої світової війни. Боєприпас транспортували на військовий полігон в с. Оріховиця, де і знищили в установленому порядку.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в Афганістані в результаті вибуху бомби загинули 8 школярів. Трагедія сталася в провінції Тахар.

Про це повідомляє The Associated Press

Начальник місцевої поліції Сайед Махрадж Садат повідомив, що жертвами придорожньої бомби стали діти у віці від 10 до 15 років. Він зазначив, що метою бомби були військові і сили безпеки Афганістану, оскільки вони часто користуються дорогою, де була встановлена бомба.

Нагадаємо, що Путіна нарешті приборкали "гамівною сорочкою", в мережі не стримують сміху: "Незвичайний псих".

Як повідомляв портал Знай.иа, знайшов скарб в тарілці: чоловікові казково пощастило під час вечері, шанс один на сотні тисяч.

Також портал Знай.ІА писав улюблениця мільйонів дізналася про свою хворобу в прямому ефірі, фани в розпачі: перша в житті процедура.