Стало відомо про те, що на Закарпатті водій вантажівки збив трьох підлітків і швидко зник з місця події.

Таким чином, повідомляється, що стався даний інцидент на Закарпатті. Водій вантажівки збив трьох неповнолітніх дівчаток, які були на велосипедах. Після цього, вони просто зникли з місця події.

За даним фактом було відкрито кримінальну справу, водія практично відразу знайшли. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області.

Дорожньо-транспортна пригода за участю водія і підлітків сталася близько 20 вечора в п'ятницю, 7 серпня.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У поліцію відразу ж надійшло повідомлення про те, що вантажівкою збили трьох дівчаток. Щоб уникнути покарання за завдані збитки, водій відразу ж прийняв рішення сховатися.

Внаслідок ДТП неповнолітні потерпілі віком від 14 до 16 років, були доставлені терміново до лікарні. Наймолодша перебуває у важкому стані була поміщена в реанімаційне відділення Хустської лікарні. У районі, для встановлення особи причетного до ДТП, була введена поліцейська операція "Перехоплення". До пошуків винуватця аварії, який покинув місце ДТП, залучили весь особовий склад місцевого відділення поліції.

Завдяки оперативності та професіоналізму співробітників кримінальної поліції району, спільно з колегами поліції Виноградівського, водія, який скоїв ДТП та втік з місця події, розшукали. Ним виявився 49-річний житель Виноградова, який працює водієм в одному з підприємств.

Раніше портал " Знай.ІА " писав про те, що Під Києвом обвалився будинок, немічного дідуся з онуком дістали з-під завалом-трагедія на Позняках перед очима

Також портал " Знай.ІА " писав, що У Львові зіткнулися КІА та Skoda, скрегіт металу і машини вщент-бензин і кров на узбіччі

Також портал " Знай.ІА " писав, що Слуги з Чернівців змиють 6 мільйонів у каналізацію