У мережі розповіли про те, що Ужгород збирається тікати заради маленького хлопчика. У чому суть.

Таким чином, повідомляється, що для того, щоб врятувати маленького Давида, в Ужгороді збираються провести благодійний марафон. Всі кошти, які будуть зібрані під час заходу, будуть передані родині хлопчика, який відчайдушно бореться з важкою недугою.

Загальна сума, яка потрібна на операцію для Давида, становить близько 46 тисяч євро. Поки що сім'я намагається продати все майно, яке у них є, туди входить і автомобіль. Роблять вони це для того, щоб максимально швидко зібрати хоча б половину суми.

Більш детально розповіли в сюжеті, який зробив Перший кабельний.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Долі в марафоні можуть взяти всі хто хоче, включаючи дітей. Будуть ласощі, розваги, аніматори та діджеї. Повинно бути весело. Забіг і майка коштуватиме 500 гривень, і як уже згадувалося, всі зібрані гроші будуть передані на лікування маленькому Давиду.

Нагадаємо, про морські делікатеси можна забути? В устрицях виявили небезпечні токсини, винне людство.

Як повідомляв " Знай.ІА", "небезпечний симптом": Комаровський пояснив, що робити при утрудненому диханні.

Знай.ІА писав, що українські медики провели унікальну для світу операцію: як це було.