46-річний житель села Домбоки запропонував піти на злочин разом малолітньому синові, інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

За втягнення дитини у протизаконну діяльність та крадіжку майна зі складського приміщення чоловік тепер понесе законне покарання.

Випадки, коли до злочинної справи втягують малолітніх, мають каратися по усій жорсткості закону, адже діти дуже легко піддаються маніпуляціям дорослих і у майбутньому здебільшого продовжують рухатися хибним шляхом.

Наприкінці минулого місяця поліцейські викрили на незаконній діяльності двох жителів села Домбоки. Слідчі встановили, що, маючи на меті протизаконний заробіток, 46-річний крадій спланував крадіжку майна зі складського приміщення у селі Зняцево.

Чоловік втягнув малолітнього сина, і разом з ним пішов обкрадати будівлю. Сума заподіяних ними збитків склала майже 3000 гривень.

За скоєне чоловікові загрожує кримінальна відповідальність за двома статтями. Це стаття 185 та 304 Кримінального кодексу України - крадіжка з проникненням і втягнення у злочинну діяльність неповнолітнього.

Закарпатська поліція дає жорстку відсіч всім тим, хто наважується на порушення Закону України.

Триває досудове розслідування, у ході якого буде з’ясовано усі обставини злочину.

Раніше портал " Знай.ua" писав про те, що У Львові банда "золотих ручок" напала на ветерана АТО-заважала грабувати

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал " Знай.ua" писав Залишила дитину без нагляду - у Києві потонув хлопчик, правоохоронці назвали причину

Також портал " Знай.ua" писав, що Франківські злодії влізли в авто і "розжилися" на 200 тисяч