Стало відомо про те, що в Мукачеві людей почали штрафувати за те, що вони випасають тварин.

Таким чином, повідомляється, що в понеділок, 10 серпня, інспектори групи швидкого реагування управління муніципальної інспекції по вулиці Масарика Томаша було знайдено дві Гужові підводи з кіньми. Їх власники випасали на зеленій ділянці.

Про це повідомили в управлінні муніципальної інспекції міста Мукачево.

По кожному з фактів правопорушення був складений адміністративний протокол. Кожен з господарів буде зобов'язаний тепер заплатити штраф у розмірі від 340 до 1360 гривень за рішенням адміністративної комісії. Саме вони і будуть розглядати дані протоколи.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Свої дії вони пояснили тим, що коні були дуже голодні, а про заборону вони вперше чують. Однак, незважаючи на це, незнання закону не звільняє від відповідальності.

Не можна не відзначити, що за останні кілька місяців, збільшилася кількість скарг на те, що громадяни випасають свою худорлявість у дворах, або ж дитячих майданчиках.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що 13 червня 2020 року в селі Підгірці Бродівського району сталася трагедія — блискавка вбила 16-річного хлопця.

Як " Золочів.ні " повідомив начальник слідчого відділення Золочівського відділу поліції Андрій Ропа, за попередніми даними, 13 червня, близько 18 години в с.Підгірці 16-річний хлопчина пас у полі худобу. Вдарила блискавка. Хлопець загинув.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Блискавка вразила нацгвардійців, які захищали президента від протестувальників

Як повідомляє портал " Знай.ІА» Комаровський розповів про унікальний спосіб позбавлення від будь-якої блискавки- " коли ви чуєте…"

«Знай.ІА " писав, що Під Львовом блискавка влучила у дитину, - стихія вбиває миттєво