Стало відомо про те, що в Києві збираються судити двох уродженок Закарпаття. Вкрали у пенсіонера велику суму грошей.

Таким чином, повідомляється, що жінки скористалися моментом після того, як побачили, що пенсіонер поклав величезну суму грошей в портфель, який у нього був за плечима.

Після того, як злочин «вдалося», вони розділили отриману суму грошей між собою, і намагалися втекти.

Співробітники правоохоронних органів Голосіївського району помітили двох жінок, який почали слідувати за чоловіком, який поклав щось собі в портфель.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

На проспекті Валерія Лобановського пенсіонер зустрівся зі своїм сином, який і передав йому велику суму грошей.

«Пенсіонер сховав його в заднє відділення портфеля, а це помітили зловмисниці. У підземному переході жінки витягли у нього гроші і розділили суму між собою. Одна забрала дві тисячі, а її спільниця дев'ять тисяч шістсот гривень, але відразу після скоєного їх зупинили оперативники».

Дівчатами виявилися уродженки Закарпатської області, 1998 та 2000 року народження. Ізо затримали в порядку 208 статті Кримінального кодексу України. За скоєне їм загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше Під Запоріжжям банда аферистів віджимала квартири у алкоголіків і наркоманів- "кришував" коп.

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Києві банда злодіїв нахабно обчистила кафе і прикинулася дурнями: "Ой, переплутали".

Також «Знай.иа " писав, що У Києві пограбували дружка Зеленського і Венедиктової, прокурор залишився "голим" після відпустки