У Карпатах грибники натрапили на дуже завзятого захисника власній території. Маленький оленятко старанно захищав власні кордони і буцався ще молодими ріжками, стрибав на прибульців з міст. Відео опублікував на своїй сторінці засновник ТК «Буковель» Олександр Шевченко.

На відео видно, як молоді люди йдуть по лісі і на них починає стрибати молодий олень. Він намагається буцати їх рогами, відлякати. Всі його дії відрізняються наполегливістю і старанністю.

Молоді люди зі сміхом знімають те, що відбувається. Спочатку оленя стрибав на одного хлопця, а потім помітив іншу компанію і переключив увагу на них. Це викликало ще більший сміх.

В ліс по гриби ходити не така легка справа , Друзі !) Ось такі бувають випадки!) В лісі живуть потужні захисники...) Які можуть запитати у кожного , хто гриби прийшов збирати.) Чи садили ви ті грибочки в лісі , щоб збирати?) Так буває у Буковелі !) #За_Майбутнє

Geplaatst door Олександр Шевченко op Dinsdag 28 juli 2020

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Варто нагадати, що у Карпатах є не тільки дикі тварини, але і туристи. Одна з них здивувала всю країну. Історія почалася з того, що в рятувальну службу зателефонувала жінка і розповіла, що її мама 1927 року народження пішла на прогулянку в гори і пропала. Рятувальники розпочали пошукову операцію і незабаром виявили жінку, зайняту прогулянкою. Вона не постраждала і не отримала жодних травм. 93-річну бабусю доставили в село до її дочки, звідки вона вирушила додому в Запоріжжі на автобусі.

Знай розповідав, що туристи виявили в горах дивного самотнього чоловіка. Їм здалося, що йому потрібна допомога і група туристів викликала рятувальників. Останні почали пошуки і незабаром знайшли людину, яка дійсно був на самоті. Однак він не захотів контактувати з рятувальниками і відмовився називати свої особисті дані. Рятувальники підтвердили, що чоловік не потребував допомоги.

Нещодавно Знай передавав, що повені завдають не тільки збитки і руйнування, але і створюють неповторну красу. Остання повінь в Карпатах створило шикарний каньйон, який тягне на туристичну визначну пам'ятку. Він утворився недалеко від Яремче.