29 липня Західна Україна знову постраждала від сильних злив і ураганів. Під ударом опинилася Рівненська і Волинська області, куди ближче до вечора нагрянула потужна стихія. Жителі показують відео і фото наслідків негоди: вулиці-річки, поламані дерева, пошкоджені лінії електропередач.

Так, сильна негода накрила 29 липня Дубно та Острог на Рівненщині.

Також, сильний буревій пронісся над Горохівським районом Волинської області.

Шквальний вітер поламав десятки дерев, пошкодив лінії електропередач в райцентрі Горохова. В центрі міста вербу розірвало навпіл і кинув на припарковані поруч авто.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

До проведення аварійно-рятувальних робіт залучались підрозділи Управління ДСНС у Волинській області.

джерело: Район.Горохів
джерело: Район.Горохів

джерело: Район.Горохів
джерело: Район.Горохів

" Рятувальники 2-ї ДПРЧ м. Луцька та аварійно-рятувальної частини АРЗ СП раскряжевали 16 пошкоджених вітром дерев з проїжджої частини на автодорозі Луцьк-Дубно поблизу сіл Радомишль і Баківці Луцького району",- повідомили у прес-службі ДСНС.

джерело: Район.Горохів
джерело: Район.Горохів

джерело: Район.Горохів
джерело: Район.Горохів

На щастя, ніхто з людей не постраждав.

Негода, за словами місцевих, вирувало півгодини. А у соцмережах пишуть, що крім зливи і вітру, в деяких селах випав град побив овочі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Шторм накоїв лиха на Закарпатті - вирвані дерева, побиті городи і темні будинку

Як повідомляє портал «Знай.ua» Прикарпатті знову заллє, погода не пощадить нікого — град, грози і штормовий вітер

Також «Знай.ua» писав, що Погода в Україні на 30 липня вдарить холодним атмосферним фронтом: ховаємо шорти, дістаємо парасольки