200 балів із ЗНО з англійської мови отримала учениця Лінгвістичної гімназії ім. Тараса Шевченка Анастасія Лендьел.

Дівчина склала також ЗНО з української мови та літератури з результатом 195 балів, математики – 187, біології – 198, пише "Суспільне".

6 липня Анастасія Лендьел склала ЗНО з англійської мови і чекала хорошого результату.

"Уже спала вночі, тому що результати, як правило, надходять вночі, я трохи заснула. Потім інтуїтивно прокидаюся, дивлюся на телефон: воно завантажується. Тремтить рука, перегортаю на англійську мову й бачу там 200 балів. Просто таке щастя було! Це було те, чого я так сильно хотіла саме з цього предмету!",- каже Анастасія.

Анастасія Лендьел, скріншот з відео
Анастасія Лендьел, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

До зовнішнього незалежного оцінювання Анастасія готувалася з репетиторами. Складала чотири предмети: українську мову та літературу, біологію, англійську мову та математику. Англійську дівчина вивчала з 4 років, бувала в англомовних дитячих таборах, відвідала близько 30 країн, де мала можливість спілкуватися англійською з носіями. Саме це, на думку дівчини, сприяло високому балу зі ЗНО.

Для неї особисто завдання не були складними, вагання з’явилися вже перед здачею роботи: "Я почала сумніватися у тому, чи правильно усе написала. Я просто втрималася від того, щоб 16 відповідей не взяти й не виправити. Потім я собі за це була вдячна".

Загалом, Анастасія розповіла, що її однокласники також мають переважно високі бали із англійської мови.

Окрім вивчення іноземних мов, дівчина має хобі. Зокрема, пише вірші й оповідання українською та англійською мовами, з дитинства займається бальними танцями. Каже, саме завдяки ним неодноразово їздила за кордон, що й допомогло в практикуванні мови.

Зараз Анастасія Лендьел готується до вступу в університет. Каже, розглядає як українські виші, так і закордонні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Ужгороді відмінники отримають по 20 тисяч за безсонні ночі над підручниками

Як повідомляє портал «Знай.uа» Ейнштейни з Тернопільщини здали ЗНО на 200 - ось хто порахує гроші українців

Також «Знай.uа» писав, що Юні Ейнштейни з Чернівців показали гідний приклад всій Україні - ЗНО на 200 балів