Закарпатці за пів року купили нових авто на 14 мільйонів доларів. Найпопулярнішою автівкою став кросовер і Renault Duster. Крім нього були популярними Kia Sportage і Toyota RAV4.

З січня по червень 2020 року в Ужгороді та області придбали 520 нових автомобілів. Кожна з цих машин в середньому коштувала $27 тис., пише Depo.Закарпаття з посиланням на RST.ua.

Сума витрат у першому півріччі цього року на Закарпатті склала $14 млн. Більше всього купували автомобілі марки Renault, яких зареєстрували 140 авто на суму $2 млн без врахування вартості додаткового обладнання. Також попитом користувалися Toyota і Kia.

Серед зареєстрованих авто 31% – машини з дизельними двигунами, а середній об’єм двигуна становив 2 тис сантиметрів кубічних.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Загалом впродовж січня-червня 2020 року в Україні зареєстрували 37 тис. нових автомобілів. Середня вартість кожного з них $28 тис. Сума витрат у першому півріччі склала $1 млрд без врахування вартості додаткового обладнання.

Серед цих авто реєстрували машини преміум-класу: 12 Mercedes AMG-GT 4-Door, 9 Porsche 911, 2 Bentley FlyingSpur. Також серед моделей Rolls-Royce зареєстрували один Wraith; два Phantom та шість Cullinan.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Євробляхи" перетворюються на примар — куди поділися нерозмитнені авто, і до чого готуватися власникам

Як повідомляє портал «Знай.uа» Звідки українці найчастіше везуть машини - США, Німеччина і навіть Японія

Також «Знай.uа» писав, що Не відходячи від каси – українцям хочуть дозволити реєструвати авто просто в салоні