«За єдність Української держави» — з таким гаслом півсотні українських байкерів відправились в мотоподорож країною. За 14 днів вони планують подолати 7 тисяч кілометрів із заходу на схід і побувати в 51 українському місті. Стартували чоловіки і жінки з Ужгорода, а фінішують на Хортиці.

Фінішувавши, байкери замінять на щоглі український прапор, який було піднято в рамках цієї акції минулого року, а ще один кримсько-татарський довезуть до Чонгара і передадуть місцевій спільноті. В кожному місті впродовж мотопробігу до колони будуть приєднуватися нові учасники. Хтось планує проїхати всю відстань, хтось лише визначений для себе маршрут.

Нагадаємо, що у цьому році на території України знову українцям належить вибрати своє найбільш привабливе і найбільш впізнаване місто країни на 2020 рік: гідних претендентів багато, переможець буде лише один. Про цю подію розповідає інтернет-видання 1-tv.com.ua.

Серед кандидатів у переможці проекту "Місто України - національний вибір" - всі найбільші міста України, всього налічується аж 51 кандидат, так що українцям слід відповідально підходити до вибору свого фаворита, важливий будь-який голос. У список увійшли, зокрема, такі міста, як Маріуполь, Сєвєродонецьк, Нікополь, Сімферополь, Павлоград, і більш великі, такі як Одеса, Київ, Запоріжжя, Дніпро, та інші.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також стало відомо про те, що відома закарпатська група «Марина і компанія» заспівали кавер на один відомих хіт з 80-их.

Таким чином, повідомляється, що група із Закарпаття «Марина і компанія» зняли на You Tube новий ролик, в якому виконали кавер на найпопулярнішу пісню від Кузьми Скрябіна «Мам».

Записували ролик в якомусь місцевому закладі, і варто відзначити, що вийшло це у них чудово. На їх каналі You Tube можна знайти масу роликів, які записувала закарпатська група.

Нагадаємо, над Харковом пронісся яскрава комета, кадри захоплюють дах - раз на тисячу років