На Закарпатті у зв'язку із стабілізацією ситуації з коронавірусом можуть пом'якшити карантинні обмеження. Людям дозволять трохи більше, ніж можна було в останні місяці. Про це повідомляє видання zakarpattya.net.ua.

Влада зглянулися над людьми, і порахувала, що завдяки зниженню числа заражених китайським вірусом можна зняти карантинні обмеження - але не у всіх сферах. За словами голови Закарпатської обласної державної адміністрації Олексія Петрова, Закарпатті за останні 4 дні вийшло на так зване плато захворюваності: кількість нових ідентифікованих випадків тримається на позначці менше 65 за день.

Також повідомляється, що 15-го липня було засідання регіональної комісії ТЕБ та НС Закарпатської області. За результатами засідання було вирішено, що в регіоні можна дозволити роботу закладів громадського харчування до 23:00 і всередині приміщень.

Але незважаючи на позитивну динаміку, яку фіксують на Закарпатті, було також прийнято рішення заборонити роботу деяких ринків Тячівщини. Причиною такої заборони стало те, що в місті було зафіксовано величезну кількість заражених COVID-19 - аж 319 чоловік.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Більш того, залишаються в силі обмеження, які стосуються заборони руху громадського транспорту у вихідні та святкові дні. Крім того, міжобласний транспорт все ще залишається під забороною і не їздить навіть у будні дні. А із-за великої кількості заражених дітей залишається в силі заборону на роботу дитячих садків.