Що не день - то чергова гучна смерть. При чому вмирають люди всі з-за того ж невидимого ворога - всім обридлого китайського вірусу COVID-19. Про черговий смерті повідомляє видання zakarpattya.net.ua.

Так, сьогодні стало відомо, що місцевий голова сільської ради раптово помер, не зумівши побороти китайську хворобу. Журналістам повідомили, що загинув сільський голова Дубового, що у Закарпатській області, Василь Носа. Чоловіка в неділю довелося госпіталізувати в терміновому порядку в районну лікарню Дубового, так як він звернувся зі скаргами на погане самопочуття. Прибулі на виклик медики відзначили вкрай важкий стан Василя, і запропонували негайно відправитися в медустанову.

Сільський голова Дубового Василь Носа

По прибуттю в лікарню Василю поставили страшний діагноз - коронавірус у важкій стадії. У лікарні за його життя боролися кілька днів, однак незважаючи на всі зусилля медиків, врятувати сільського голову на жаль не вдалося.

Повідомляється, що Василя Носу любили жителі Дубового, так як цілих два рази йому довіряли зайняти посаду сільського голови. Поки не повідомляється хто може зайняти його місце, і коли відбудуться місцеві вибори.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще