У цьому році на території України знову українцям належить вибрати своє найбільш привабливе і найбільш впізнаване місто країни на 2020 рік: гідних претендентів багато, переможець буде лише один. Про цю подію розповідає інтернет-видання 1-tv.com.ua.

Серед кандидатів у переможці проекту "Місто України - національний вибір" - всі найбільші міста України, всього налічується аж 51 кандидат, так що українцям слід відповідально підходити до вибору свого фаворита, важливий будь-який голос. У список увійшли, зокрема, такі міста, як Маріуполь, Сєвєродонецьк, Нікополь, Сімферополь, Павлоград, і більш великі, такі як Одеса, Київ, Запоріжжя, Дніпро, та інші.

Свого фаворита організатори радять вибирати виходячи з того, яке місто на думку респондентів володіє самим великим і неповторним історичним і культкрным спадщиною.

Є в списку звичайно і всіма улюблені Мукачево та Ужгород, жителям Закарпаття чекає нелегкий вибір свого улюбленця - хто краще дбав про людей. Свій голос можна і потрібно віддати на сайті mistoua.com.ua.

За станом на 14 липня 202 року у лідери вибилася Одеса, за неї віддали свій голос більш ніж 16 тисяч респондентів.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще