Стало відомо про те, що Чехії спалили автомобіль чоловіка із Закарпаття. Про це повідомили на сторінці "Cizinec neni otrok" в соціальній мережі Facebook.

Таким чином, повідомляється, що за попередньою інформацією, автомобіль належить жителю Закарпаття Ярославу Чепи, який не так давно влаштував голодування в Чехії. На щастя, ніхто не постраждав, і всі залишилися живі. На місці продовжують працювати співробітники правоохоронних органів.

🇺🇦🇨🇿Спалили мою машину😱😱😱 Невідомо, що відбулось, поліція з‘ясовує, НІХТО НЕ ПОСТРАЖДАВ⚠️ Сподіваюсь, зловмисників знайдуть📍

Geplaatst door Cizinec není otrok op Vrijdag 10 juli 2020

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що Ярослав Чепа практично тиждень голодував у Чехії з-за того, що завод не виплатах мігрантам гроші за роботу. Після того, як частину коштів опинилася на його рахунку, він припинив голодувати.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Шість днів українець Ярослав Чепа голодував поруч із заводом у зв'язку з тим, що українським мігрантам не заплатили обіцяну зарплату. Про це повідомляє Радіо Свобода.

Даною акцією протесту він сподівався привернути увагу, що проблема дуже поширена, і не тільки в Чехії, але і в Європі в цілому. Українців продовжують обманювати. Вони їдуть за щасливим майбутнім, щоб забезпечувати себе і свої сім'ї, але, в підсумку залишаються без грошей за роботу.

І ось, після даного інциденту стає відомо, що його автомобіль спалили. Збіг це чи заздалегідь придуманий план помсти – невідомо.

Нагадаємо, ІГ обрало нового ватажка – хто очолить терористичну організацію.

Раніше портал "Знай.іа" повідомляв, що у Києві лютують бойовики ІГ - чотирьох іноземців схопили за жорстоке вбивство.

Портал "Знай.іа" писав, що ІДІЛ вже в Києві – СБУ затримала ключового терориста поруч зі столицею.