На Закарпатті, у Воловецькому районі, було виявлено та затримано групу нелегалів. Про це повідомили у місцевому відділку поліції на власній сторінці у Facebook.

Як зазначається, п’ятеро дорослих із піврічним немовлям на руках та їхній провідник намагалися незаконно перетнути державний кордон України. Їхній автомобіль марки Chevrolet поблизу селища Біласовиця затримали правоохоронці. Поліцейські попросили надати документи, що підтверджували б особи людей в машині, однак у тих не було при собі навіть паспортів.

Виявилося, що нелегальні мігранти мали намір через Україну потрапити до Словаччини.

Їхнім провідником та організатором переїзду за кордон був водій авто, 47-річний уродженець однієї з азійських країн. Наразі він мешкав у Києві та займався злочинним бізнесом. Коли його автомобіль зупинили правоохоронці, він спробував втекти з місця події, проте був негайно затриманий.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Усіх виявлених нелегальних мігрантів доставили до Воловецького відділення поліції, а машину, на якій вони їхали, помістили під арешт на спецмайданчик. Організатор схеми опинився в ізоляторі тимчасового тримання, йому мають обрати запобіжний засіб.

Нагадаємо, в Чорнобилі зловили любителя радіоактивної чорниці - повні кошики

Як повідомляв портал "Знай.uа", Породіллі з Прикарпаття можуть залишитися без пелюшок

Також, "Знай.uа" писав, що Підозрілі членистоногі окупували українське кафе