Відомий український політик Геннадій Москаль розповів про те, що "кришує" контрабанду на кордоні в Закарпатті.

Таким чином, повідомляється, що про це Москаль розповів у інтерв'ю Роксані Руно у програмі "ВСЬО ПО БЄСПРЄДЄЛУ" на "Апостроф TV". Політик розповів про структуру організації «боротьби» з контрабандою в країні, а також розповів, хто саме повинен карати винних.

Геннадій Москаль каже, що митник не може сам пропустити контрабанду. По-перше тому що її немає в Кримінальному та Митному кодексі, а по-друге, тому що він повинен бути в частці з іншими прикордонниками.

"Основні, хто кришують" контрабанду на кордоні, і я про це писав лист Зеленському, військові формування. Прикордонники і Служба безпеки України - це військові формування. Ви - Головнокомандувач Збройними Силами України, наведіть порядок, чорт забирай!" - емоційно висловився політик.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Однак, незважаючи на те, що всі знають про контрабанду, ніхто ніяк не відреагував, включаючи президента. А на запитання ведучої щодо того, хто ж заправляє контрабандою, Геннадій Москаль відповів, що найімовірніше президент, так як він не може навести порядок в СБУ.

Нагадаємо, раніше небо над Львовом захопили дрони з отрутою.

Як повідомляв портал "Знай.иа", в селі під Тернополем прорвало трубу.

Також Знай.иа" писав, що у Києві перенесуть могилу генерала Ватутіна.