Змій часто можна зустріти влітку, в спекотні дні. В цей період вони часто вилазять на поверхню і стають менш рухливими. Саме тому значно зростає ймовірність наступити або сісти на змію. Такий прикрий випадок стався в присілку Стебний селища Ясіня Рахівського району, що на Закарпатті. Невістка потерпілої Віта Ференц у соцмережах повідомила, що змія вкусила жінку недалеко від її будинку. Також вона розповіла, що, скоріш за все, це була гадюка, адже жінці одразу стало погано. Її відвезли до Рахівської районної лікарні. Зараз вона знаходиться в реанімації у важкому стані.

Нагадаємо, раніше на Львівщині змія атакувала перелякану жінку - чекала всю ніч на порозі. Плазуна помітили просто на східцях.

Також сайт Знай.ua писав, що під Дніпром виявили змію у дворі приватного будинку - лежав на порозі, висолопивши язик.

Як повідомляв сайт Знай.ua, вчені знайшли у змієподібної тварюки отруйні ікла.

Раніше сайт Знай.ua писав, що на Львівщині повзуча тварюка вгризлася жінці в живіт.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще